Volkswagen Golf

1.2 TSI Highline BlueMotion PDC voor en achter, Nette auto met lage km stand!
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 90.324 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    90-TNN-4
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2012
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)420 X 179 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Deze nette en goed onderhouden auto staat op 4 zo goed als nieuwe A-merkbanden. Een Volkswagen biedt u om te beginnen veiligheid. Maar daarnaast is het ook een heerlijke auto om te rijden, zoals u zult merken als u deze Golf uitprobeert. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel.

    Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.Nette en zeer goed onderhouden auto met 4 zo goed als nieuwe banden. Recent is de aircocondensor vervangen. De Volkswagen Golf vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Golf in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zevenversnellingsbak. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

    Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

    Als u nieuwsgierig bent naar deze Volkswagen Golf, neem dan snel contact met ons op.


    Bedrijfsinformatie

    Onze personenauto's worden technisch rijklaar en schoon gewassen afgeleverd, meestal inclusief 12 maanden BOVAGGARANTIE tenzij dit nadrukkelijk wordt uitgesloten, vraag altijd naar de voorwaarden. Bedrijfswagens worden zonder garantie en onder handelscondities aangeboden.

    Inruil, Financiering en Verzekering mogelijk.

    Autobedrijf Weerheim BV is een klein modern Bovagbedrijf, gespecialiseerd in Renault,
    dat tevens deel uit maakt van de Bosch CarService-organisatie. Wij zijn in staat u
    een compleet pakket aan te bieden dat alles beslaat wat met de auto te maken
    heeft. Zoals onder andere onderhoud, reparatie, verkoop nieuw en gebruikt, verhuur,
    leasing, schadeherstel etc.

    Onze klanten zijn dan ook heel divers. Van de particulier die weinig rijdt
    tot aan de zakelijke kilometervreter. Omdat wij met de meeste leasemaatschappijen
    afspraken hebben over het onderhoud kunnen wij ook uw leaseauto onderhouden.
    Steeds meer leaserijders weten ons dan ook te vinden. Als een leaserijder die zelf
    de rekening niet hoeft te betalen toch kiest voor ons als onafhankelijk autobedrijf
    zegt dat wel wat over onze dienstverlening!

    Opties
    Airbag(s) knie
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Boordcomputer
    Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
    Buitenspiegels verwarmbaar
    Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
    Cruise control
    Electronic Stability Program (ESP)
    Elektrische ramen voor
    Garanties
    Bovag